h

In gesprek met de SP

31 maart 2005

In gesprek met de SP

De Socialistische Partij in Amersfoort zoekt contact met Amersfoortse burgers om in gesprek te gaan. De socialisten staan vanaf zaterdag 2 april elke maand herkenbaar op een markt of winkelcentrum in Amersfoort. Heb je zaken die de stad aangaan die je aan de orde wil stellen, grijp dan je kans en kom langs. Natuurlijk kan ook informatie worden gevraagd over de standpunten van de SP.

Politiek bedrijven doen de socialisten niet alleen in het gemeentehuis. In contact staan met burgers om te horen wat er leeft, is van groot belang. Dit hebben de volksvertegenwoordigers van de SP nodig om goede besluiten te kunnen nemen, die ten dienste staan aan de burgers en organisaties van een stad. De SP laat zich al jarenlang zien en horen om te strijden voor zaken die er toe doen. Dit doet de SP via hun inmiddels ruim 500!! leden en via provinciale en landelijke politici. Een goed voorbeeld hiervan was het bezoek eind vorig jaar van Jan Marijnissen aan Amersfoort, in het kader van zijn tour door Nederland, waarbij hij elke maand een provincie aandoet.

Lokaal wordt elke maand minstens één keer op een markt of in een winkelcentrum de SP-kraam opgetuigd. Leden van de raadsfractie en actieve leden zijn aanwezig om met iedereen die wil, in gesprek te gaan. Burgers kunnen hun vragen en suggesties kwijt met betrekking tot het reilen en zeilen in Amersfoort. Maak van deze kans gebruik en bezoek de stand.

A.s. zaterdag 2 april staat de SP op de Varkensmarkt van 12.00 - 16.00 uur.

Voor andere locaties en data kunt u terecht op de website van de SP Amersfoort, www.amersfoort.sp.nl.

Meer informatie:
Rikus Marring - voorzitter SP Amersfoort
Wim van Gammeren - fractievoorzitter SP

U bent hier