h

12 oktober Amersfoorts politiek café in Bora

28 september 2005

12 oktober Amersfoorts politiek café in Bora

In aanloop op de komende gemeenteraadsverkiezingen hebben de daarvoor 7
geïnteresseerde Amersfoortse politieke partijen, SP, JA, Christen Unie, Groen Links, CDA, PvdA en VVD een serie Politieke Cafés opgezet. Woensdag 12 oktober debuteren PvdA en de VVD in een debat over:

" Wijkt groen voor poen?", over de ideeën voor de vernieuwing van een aantal wijken in Amersfoort, oftewel de "binnenstedelijke vernieuwing". Welke wijken worden aangepakt en hoe gaan die er dan uitzien? Meer woningen, of juist minder? Duurdere of goedkopere? Kortom, zaken die grote gevolgen kunnen hebben voor de inwoners van die wijken.

In een spannend debat, waarbij ook inbreng van u, het publiek, verwacht wordt, zullen de verschillende partijen hun standpunten proberen te verduidelijken en uit te dragen. Om deze primeur te vieren is het eerste rondje gratis.

Locatie: Café Borra, Hof 25.
Tijd: 20:30 tot ca. 22:30 uur.

U bent hier