h

Bijeenkomst ROOD Amersfoort

9 januari 2006

Bijeenkomst ROOD Amersfoort

RoodDe SP jongeren van de afdeling Amersfoort hebben zichzelf de taak gesteld om ROOD de politieke jongerenorganisatie van de SP op de lokale politieke kaart te zetten. Een initiatiefgroep, bestaande uit Hugo Kruyt, Mark Veenbrink en Michel van Dijk richt zich in eerste instantie op een informele bijeenkomst met het oog op kennismaking. De informele bijeenkomst zal plaatsvinden d.d. 11 januari in het gebouw van ROC Midden Nederland, gelegen op Disketteweg 10 , aanvang 19.30 uur en is algemeen toegankelijk voor elke Amersfoortse jongere tot 28 jaar

Rood Amersfoort is geen praatgroep, maar een doe en actie groep, de discussie gaan we niet uit de weg. Daarom is de organisatie van ROOD Amersfoort plat en is hiƫrarchie niet aan ons besteed.

ROOD Amersfoort gaat acties van de lokale SP-afdeling ondersteunen, maar vooral aandacht besteden aan een eigen agenda, puur gericht op jongerenonderwerpen zoals onderwijs, uitgaansbeleid en intergratie van minderheden. ROOD Amersfoort zal dan ook voornamelijk zichtbaar zijn op de straat, maar ook regelmatig publiceren over bevindingen voor of na acties. Met deze handelswijze hopen wij op een sterke steun vanuit de jongeren in Amersfoort, en een groeiende opkomst bij vervolgacties.
Contact: Michel van Dijk, roodamersfoort@sp.nl, Tel. 06-28419425

U bent hier