h

Veilig oversteken!

22 april 2006

Veilig oversteken!

Vandaag voerde de SP actie bij de oversteekplaats van Het Pluspunt naar Winkelcentrum Emiclaer. Deze actie is tot stand gekomen dankzij de inbreng van bewoners van Het Pluspunt in de verkiezingstijd.

De SP verzamelde handtekeningen van jong en oud

De SP verzamelde handtekeningen van jong en oud

Ruim 215 handtekeningen zijn verzameld, ruim honderd zijn er gezet aan de balie van Het Pluspunt, en ruim honderd tijdens de 2 uur durende actie bij de oversteekplaats.

Deze auto stopte niet

Deze auto stopte niet

Minder mobielen tekenden

Minder mobielen tekenden

 hij stopte ruim op tijd

Compliment voor deze taxichauffeur: hij stopte ruim op tijd

Jongeren, ouders en ouderen tekenden tegen de huidige onveilige oversteekmogelijkheid op Het Masker. Een ander bord (voetgangers voorrang), en de haaientanden een kwartslag draaien is minimaal wat men wil. Daarnaast ook het verleggen van de vrachtwagenlosplaats, omdat er dan ook een beter overzicht komt voor alle verkeer.

En nu stond de vrachtwagen nog ver weg...

En nu stond de vrachtwagen nog ver weg

De senioren van Het Pluspunt en andere wijkbewoners zetten hun handtekeningen, SP-ers voerden de actie, de wethouder kwam niet. Wij gaan ervoor zorgen dat hij de handtekeningen toch krijgt op 16 mei a.s. Tot die tijd kunnen mensen nog handtekeningen zetten, dan wel ondersteunende verklaringen sturen naar amersfoort.sp.nl

U bent hier