h

18 april: MANIFESTATIE TEGEN MARKTWERKING IN DE THUISZORG!!

4 april 2007

18 april: MANIFESTATIE TEGEN MARKTWERKING IN DE THUISZORG!!

De marktwerking in de Wmo heeft verstrekkende gevolgen. Afbraak van de thuiszorg door verschuiving naar goedkopere zorgkrachten en naar minder uren zorg. Bezuinigingen op het personeel om een goede concurrentiepositie. Hoog tijd voor een krachtig protest tegen deze deze rampzalige wet.

De SP landelijk heeft een landelijk WMO onderzoek uitgevoerd en daarvan is inmiddels een rapportage uitgegeven. De rapportage is mede aanleiding tot een kamerdebat op 18 april. Voor dit debat zal een update komen van het rapport waarin al uw meldingen worden verwerkt.

Om de kamerleden en de staatsseretaris te laten zien hoe ernstig de situatie in de zorg is, organiseert de actiegroep Zorg geen Markt op 18 april een manifestatie op het plein voor Tweede Kamer in Den Haag, van 12.00-13.00 uur. Met sprekers (vakbonden, gebruikersorganisaties) en
muziek.
Graag nodig ik u uit naar deze manifestatie te komen. Met zoveel mogelijk mensen. Misschien kunt u ook flyers verspreiden onder werknemers, gebruikers, betrokkenen en sympathisanten van de thuiszorg.
I

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier