h

HOUD HOOGLAND-WEST GROEN: GEEN GOLFBAAN!

21 september 2007

HOUD HOOGLAND-WEST GROEN: GEEN GOLFBAAN!

Op initiatief van de SP werd op donderdagavond 20 september een bijeenkomst georganiseerd om te inventariseren of de bewoners van Hoogland een 9-holes golfbaan willen, of dat het gebied moet blijven zoals het nu is, een recreatiegebied waar je kunt fietsen, wandelen of van de natuur genieten.

De zaal in restaurant ’t Hoogh Land was te klein voor de vele inwoners uit Hoogland die zich zorgen maken over de eventuele aanleg van een golfbaan in Hoogland-West.
De angst van de inwoners is dat het verkeer zal toenemen, de rust wordt verstoord en dat de vrije toegang tot het gebied zal verdwijnen.
Hoe de plannen eruit gaan zien is nog niet duidelijk. Op 1 oktober a.s. vindt er een gesprek plaats tussen de wethouders Kruyt en Luchtenveld, golfbaanexploitant Schoenmaker en de eigenaar van de grond: Smink.
Omdat de inwoners niet willen afwachten wat hieruit komt, wordt er voor die tijd een handtekeningenactie gestart, om duidelijk aan te geven dat men geen golfbaan in Hoogland-West wil. De handtekeningen zullen voor 1 oktober a.s. worden aangeboden aan de gemeente.

Mocht u op de hoogte willen worden gehouden van de ontwikkelingen, of heeft u informatie die u kwijt wilt, stuurt u dan een email naar: hooglandwestgroen@gmail.com, of belt u met Anya Wiersma, telefoon 033-8881261 of 06-15058596
Ook via deze website van de SP Amersfoort zullen wij u blijven informeren.

U bent hier