h

POLITIEK CAFE: "OUDE MEDIA , NIEUWE MEDIA, ALLEMAAL POLITIEK!" MET HANS VAN HEIJNINGEN EN JOHN SPIJKERMAN.

11 november 2007

POLITIEK CAFE: "OUDE MEDIA , NIEUWE MEDIA, ALLEMAAL POLITIEK!" MET HANS VAN HEIJNINGEN EN JOHN SPIJKERMAN.

Op maandag 19 november a.s. is het volgende politiek café van de SP. Bezoekers gaan met een sprekersforum en met elkaar in discussie over media en politiek. Oude en nieuwe media komen aan bod. Aan de hand van filmpjes, plaatjes en krantenkoppen wordt het publiek uitgedaagd om haar mening te geven over de rol van de media. Het forum bestaat o.a. uit: Hans van Heijningen, algemeen secretaris van de SP en John Spijkerman, redacteur van de Stad Amersfoort.

Meer en meer werken politieke partijen met spindocters. Het effect in de media lijkt het belangrijkste criterium te worden om uitspraken wel of niet te doen. Ondertussen beconcurreren de tv zenders elkaar met pakkende beelden en oneliners. Tijd voor een onderbouwd betoog is er niet meer. Daarnaast zijn er de alternatieve media op internet. Nieuwsfora en alternatieve nieuws sites brengen hun eigen nieuws.
Wie houden we verantwoordelijk voor onze nieuwsvoorziening en hoe speel je als politieke partij het spel, lokaal en internationaal.
De avond zal plaatsvinden in café De Rooie Cent*. Aanvang: 20:00, inloop: 19:30. De avond zal ongeveer tot 22:00 duren. U bent van harte welkom!

Informatie: Gerben van der Veen, tel: 06-51131005, email: gerbenvanderveen@hotmail.com

*Café De Rooie Cent
Hooglandseweg-Zuid 34A (naast het meridiaantunneltje)
3813 TC Amersfoort
tel: 033 - 4756035

U bent hier