h

ROOD Actie! 24 juni! Komt allen!

19 juni 2008

ROOD Actie! 24 juni! Komt allen!

ROOD Amersfoort organiseert 24 juni om 20:00 uur op het Stadhuisplein een fietsersdemonstratie.
Om zoveel mensen er heen te krijgen zal ROOD Amersfoort vandaag, vrijdag en maandag tussen 16:00 uur en 19:00 uur op Station Amersfoort flyeren om de mensen die het meeste last hebben van het wanbeleid van wethouder Luchtenveld op te roepen ook te komen.

Morgen zullen we ook een actie oproep op de grote apv-borden bij het station hangen en maandag zullen we alle fietsen nog van een tag voorzien met oproep om te komen. Meer handen zijn hier altijd welkom, dus kom vooral ook. We verzamelen van te voren iedere dag aan de voorzijde.

Dinsdag 24 juni kunnen we vanaf 19:30 uur ook ondersteuning gebruiken. We gaan met de aanwezige fietsen 'Luchtenvelds fietsendoolhof' uitzetten. Alle raadsleden komen vanaf zandfoort a/d eem (Amersfoort 2030) en zullen door het doolhof heen moeten om binnen te komen. Iedereen ontvangt een flyer over de situatie, aan het einde van het doolhof staan de oplossingen om de fietsenproblematiek aan te pakken. Het doolhof moet wel loopvriendelijk zijn, we zullen rijen fietsen maken die als muren dienen, met tyreps(spellingsgok) maken we de fietsen aan elkaar vast.

http://www.rood.amersfoort.sp.nl/nieuws/080618aankdemofiets.shtml

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier