h

Actie Fietsiefoetsie in de Ronde!

15 oktober 2008

Actie Fietsiefoetsie in de Ronde!

1250 handtekeningen voor meer fietsenrekken Station Amersfoort !
ROOD Amersfoort heeft in twee weken tijd al meer dan 1250 handtekeningen opgehaald. ‘Deze enorme hoeveelheid fietsers steunt ons initiatiefvoorstel waarin we pleiten voor meer gratis fietsenrekken en een eerlijk wegsleepbeleid, de fietsers willen nu echt een oplossing’ aldus Marc Smits, voorzitter ROOD Amersfoort.

Het initiatiefvoorstel van ROOD zal op dinsdag 21 oktober om 20.45 op het stadhuis worden besproken door de gemeenteraad.
Op 21 oktober zullen de SP-jongeren de handtekeningen aanbieden aan de gemeenteraad en pleiten voor een onderzoek naar meer gratis stallingmogelijkheden. Verder eist ROOD een stop van de wegsleepregeling zolang er onvoldoende rekken zijn. Fietsen die wel in de rekken staan maar die niet meer worden opgehaald mogen wel worden verwijderd.
ROOD roept iedereen die het initiatiefvoorstel steunt op om dinsdagavond 21 oktober naar het stadhuis te komen om de politiek te overtuigen van de noodzaak om de problemen op te lossen. Ook kan er nog steeds getekend worden om het voorstel te ondersteunen. Dit kan op www.fietsiefoetsie.nl, verder zal ROOD Amersfoort de komende week rond het station en in de binnenstad te vinden zijn om nog meer handtekeningen op te halen.

U bent hier