h

SP: CDA-wethouder Boeve huilt krokodillentranen in Nieuwland!

9 oktober 2009

SP: CDA-wethouder Boeve huilt krokodillentranen in Nieuwland!

CDA-wethouder Boeve pakte, zo op het oog, fors uit gisteravond in Nieuwland. Politiemensen, gemeenteambtenaren, jongerenwerkers en als klap op de vuurpijl natuurlijk de wethouder zelf maakten hun opwachting bij de bewoners rondom “De Draak”.

Aanleiding was de overlast van groepen jongeren op deze plek en het antwoord daarop van de gemeente. Zoals gebruikelijk kregen de omwonenden de gelegenheid hun grieven kenbaar te maken om vervolgens te horen dat de lokale overheid slechts in beperkte mate haar bijdrage kon leveren. Extra bossages, een speciale procedure bij de meldkamer van de politie en aandacht voor probleemgezinnen werden genoemd.

Zes maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen rukken CDA-wethouder Boeve en de zijnen uit om de bewoners in Nieuwland te overtuigen van hun goede bedoelingen. Echter, Nieuwland heeft geen jongerencentrum gekregen! Als er nou iets was wat het College voor de Nieuwlandse jeugd had kunnen doen…Maar nee hoor! Liever klaagverhalen over de jeugd ophangen, verwijzen naar enkele voetbalvelden en ferm optreden suggereren i.p.v. daadwerkelijk een bijdrage leveren…

Krokodillentranen noemen wij dat!

U bent hier