h

Lijstduwster Bien van den Brink – Tjebbes, waarom stemmen wij SP??

2 maart 2010

Lijstduwster Bien van den Brink – Tjebbes, waarom stemmen wij SP??

Ja, dat is iets om over na te denken. Waarom zouden wij, waarom zou U stemmen op een socialistische partij? Gaat het daarbij om een partij, die op politieke macht uit is? Een partij, die groot wil zijn om te kunnen heersen? Een partij, die probeert om haar wil op te leggen aan de maatschappij, alleen maar omdat het háár wil is. Of omdat zij denkt de waarheid in pacht te hebben?

Bien van den Brink-Tjebbes

Gelukkig, dat de Socialistische partij niet zo gericht is op macht en waarheid. Zij wil allereerst sociaal zijn. Dàt is haar belangrijkste uitgangspunt. Zij wil gericht zijn op mensen, die tezamen de samenleving vormen. Mensen, die niet in de eerste plaats gericht zijn op zichzelf en hun eigen belang. Maar die juist de Ander willen zien. En die de voorwaarden willen scheppen, dat juist die Ander een zinvol bestaan kan leiden.
Het betekent, dat de SP op àlle terreinen van de maatschappij vanuit dìt uitgangspunt haar inbreng geeft. Vasthoudend en deskundig draagt zij zo bij aan de groei en de kwaliteit van het leven in onze stad.
Het geeft zeer veel voldoening om daaraan een bijdrage te mogen leveren. Al is het maar door het uitbrengen van Uw stem op de Socialistische Partij. Maar het is daarnaast ook zinvol om concreet bij te dragen aan het werk, dat wordt verricht ten behoeve van de gang van zaken in onze stad. Wij verwachten Uw steun daarbij.

Bien van den Brink – Tjebbes
Lijstduwer van de Socialistische Partij Amersfoort

Mevr. J.A. van den Brink-Tjebbes werd in 1924 geboren. Ze heeft lange tijd ervaring opgedaan als verpleegkundige in het uitvoerend werk. Ze heeft gewerkt bij de Geneeskundige Hoofdinspectie van de Volksgezondheid. Haar hoofdtaak bestond later uit het leveren van inhoudelijke bijdragen aan de ontwikkeling van de verplegen. Verder heeft ze haar studie andragogie afgesloten met een scriptie over de verpleging. Veel verzorgenden en verpleegenden kennen mevr. Van den Brink-Tjebbes uit de studieboeken. Ze heeft vele werken gepubliceerd. In 1987 verscheen haar Verplegen naar de maat, een verplegingswetenschappelijke optiek

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier