h

ROOD wast CDA de oren

5 juni 2010

ROOD wast CDA de oren

of eigenlijk de auto. In het kader van 'de grote schoonmaak' heeft ROOD Amersfoort zaterdag de auto van het CDA gewassen. Niet alleen uit sociaal oogpunt natuurlijk.

Want het CDA schreeuwt wel dat het de basisbeurs niet wil afschaffen (het staat zelfs op de auto), maar we moeten vooral niet vergeten dat juist het CDA zoveel heeft afgebroken in het onderwijs de laatste 10 jaar.
En hoewel de website van de partij zegt dat ze 'bouwen aan een Nederland voor de generaties van vandaag en morgen', is het CDA degene die de rekening neerlegt bij de jongeren. Die publieke voorzieningen alleen maar verder uitholt.

Tijd dus voor een grote schoonmaakbeurt. Om mensen duidelijk te maken dat het hoog tijd is voor een coalitie die kiest voor een echt sociaal Nederland. Een coalitie zonder het CDA.

">

" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="368" height="295">

Als je goed naar het filmpje luistert hoor je een lid van GroenLinks zeggen: "de SP moet ook overal bovenuit komen". Dat klopt. En daar zijn we trots op. Want wij geven een stem aan degene die geen stem hebben. En wij
komen op voor de mensen die in de steek worden gelaten. Niet alleen door het CDA. Ook door GroenLinks. Nederland kan op ons rekenen.


U bent hier