h

Asbest daken in de wijk Jeruzalem (deel 2)

22 oktober 2010

Asbest daken in de wijk Jeruzalem (deel 2)

Zo gaat corporatie De Alliantie Eemvallei met haar huurders om. ,,Zo lang er geen werkzaamheden aan de daken en goten plaats vinden is er geen gevaar voor de volksgezondheid''. Dat meldt een woordvoerder van De Alliantie Eemvallei. Ondertussen maken mannen in witte pakken en maskers de dakgoten schoon in de wijk Jeruzalem. In het relaas in De Stad Amersfoort toont de bewonerscommissie zich geschokt als uit eerdere rapporten blijkt dat de daken en de dakgoten al veel eerder vernieuwd hadden moeten worden. ,,Ze hebben doelbewust mensen aan een risicovolle situatie blootgesteld'', vindt de bewonerscommissie. Eerder dit jaar wilde de Alliantie geen informatie met de huurderscommissie delen. De bewonerscommissie heeft toen zelf een onderzoek naar de daken in laten stellen.

artikel De Stad Amersfoort ┬┤De Alliantie is nalatig geweest┬┤

U bent hier