h

SP opent Asbestmeldpunt

14 maart 2011

SP opent Asbestmeldpunt

De afgelopen maanden is asbest veelvuldig in het nieuws: asbest op de daken in de wijk Jeruzalem/Jericho en zelfs in een nieuwe wijk als Kattenbroek. De SP heeft over het asbest probleem herhaaldelijk vragen gesteld in de gemeenteraad. Toch blijven er steeds weer vragen over. Er is eigenlijk weinig tot niets bekend over de omvang van het asbestprobleem in Amersfoort en dat is niet erg handig. Daarom heeft de SP nu een meldpunt Asbest geopend.

Het meldpunt Asbest is met ingang van vandaag geopend en is te bereiken door een mailtje te sturen naar het email-adres: amersfoort@sp.nl . Het doel van het meldpunt is veel meer zaken op het spoor te komen waar te nonchalant wordt opgetreden door bijvoorbeeld de verhuurder. Ook als u een woning heeft gekocht waarin na de koop asbest blijkt te zitten, willen wij het graag van u horen. Verder zijn we erg benieuwd of er mensen zijn die weten of er asbest aanwezig is/was in de panden aan de Leusderweg. Dat zijn de grotendeels leegstaande panden op de hoek van de kruising met de Daltonstraat en tegenover het Chinese restaurant. Een van de panden is vorige week in de as gelegd.

Geef in het mailtje de volgende gegevens door:

- Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres.
- Locatie van het pand waarin zich asbest bevindt en of u huurder of eigenaar bent.
Wij nemen zo spodig mogelijk contact met u op.

Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt, tenzij u hier toestemming voor geeft.

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier