h

De eerste SPot: veelbelovend en leuk!

1 mei 2011

De eerste SPot: veelbelovend en leuk!

Afgelopen zondag 1 mei zijn we voor het eerst in de Instee aan de Zuidsingel bij elkaar gekomen. Ondanks het mooie weer en koninginnedag vooraf, hebben we een opkomst gehad die boven verwachting was! Leden en niet leden, bekenden en minder bekenden en SP leden uit de regio zijn langsgekomen. De inloop met koffie, thee, koekjes en gesprekken was gezellig, een leuke ontmoeting.

Om drie uur startte de film (Etre et avoir, een prachtige documentaire over kleinschalig onderwijs) weliswaar met wat horten en stoten, -waar zitten de ondertitels nu toch?- maar daarna was het genieten van deze docu-film met z'n aparte trage tempo. Een SP waardige film! Na afloop van de film is er geborreld, heerlijk in het zonnetje aan de Zuidsingel.

De organisatie van SPot is in handen van Yvonne Claus, Nathalie Hos, Frans Weijzen en Lia van Son. Wij zijn benieuwd naar hetgeen zij ons voor de maand juni voorschotelen... Zet de datum vast in je agenda en mocht je tips hebben voor films, sprekers, muziek of iets dergelijks neem dan contact op. Stuur een mailtje naar yvonneclaus@planet.nl

Eerst volgende SPot: Zondag 5 juni a.s.
inloop vanaf half 3, start programma 3 uur, tot ongeveer half 6.
adres: De Instee, Zuidsingel 45, Amersfoort (theaterzaal)

U bent hier