h

SPot op zondag 7 augustus

20 juli 2011

SPot op zondag 7 augustus

Zondagmiddag 7 augustus a.s. organiseert de SP Amersfoort weer de maandelijkse informatieve, culturele maar vooral ook onderhoudende en uitdagende bijeenkomst voor leden en niet-leden: SPot!

Deze keer de film MOTOCYCLE DIARIES, een film over twee Argentijnen, ERNESTO ‘CHE’ GUEVARA, een 23-jarige student geneeskunde, gespecialiseerd in lepraonderzoek en lijdend aan astma, en ALBERTO GRANADO, een 29-jarige biochemicus, die samen een motorreis door Zuid-Amerika maken, van Buenos Aires naar Venezuela, om daar Alberto’s dertigste verjaardag te vieren. Ze maken hun reis op een oude Norton 500 motorfiets uit 1939, bijgenaamd La Poderosa, ‘de Machtige’. Via de Argentijnse pampa’s, de hoge Andes, de droge Atacamawoestijn, belanden ze uiteindelijk in een leprakolonie in het Peruviaanse Amazonebekken. Hier wordt bij beide mannen een bewustwordingsproces op gang gebracht dat hun latere politieke en sociale ambities zal bepalen.

De trailer van deze film kunt u hier bekijken.

Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom op zondag 7 augustus 2011 bij de De Instee (Zuidsingel 45a te Amersfoort). De middag start om 14.30 uur met een kopje koffie of thee en zal eindigen rond de klok van half 6. Let op: entree is gratis!

U bent hier