h

Oproep: de bezuinigingen; vertel uw verhaal!

16 oktober 2011

Oproep: de bezuinigingen; vertel uw verhaal!

De SP in Amersfoort roept de inwoners van Amersfoort op om hun verhaal over de bezuinigingen te vertellen. Bij bibliotheken, wijkcentra, senioren woon projecten, de voedselbank en verschillende instellingen zijn kaarten neergelegd om op de achterzijde uw verhaal te vertellen. Maak duidelijk aan de Amersfoortse politici waar u last van heeft. Schrijf het achterop de kaart, of vul het digitale formulier in op deze site. (U vindt het aan de linkerkant met de balk "van welke bezuinigingen heeft u last?")

Denk niet te snel: "Men kent toch wel het belang van het wijkcentrum?" Want als een college zo ontzettend grof bezuinigt en dit soort voorzieningen sluit, dan kunt u er van uit gaan, dat dit niet zo is. Daarom roepen wij u op: Maak duidelijk waar u last van heeft! Wat is het belang van een met groot tam tam geopend restaurant van Harte, als je het een half jaar later dicht gooit?

Wegen - en wijk onderhoud dat ernstig wordt beperkt, dat kan gevolgen hebben voor uw mogelijkheid om u te verplaatsen. Het afschaffen van kap vergunningen kan uw woongenot aantasten. Als uw kinderen niet meer in het wijkcentrum terecht kunnen, wat gaan zij dan doen? Op straat hangen? De kosten daarvan zijn op termijn vele malen hoger, maar de gevolgen voor hen zijn vaak vele malen erger.
Laat uw stem horen! Immers, als u niet spreekt, dan zal men denken: het gaat wel goed zo, er kan nog wel een tandje bij. Kom naar de raadsvergadering op 25 oktober aanstaande; samen staan we sterk!

/bezuinigingen.shtml

U bent hier