h

"Alliantie is nalatig geweest"

9 december 2011

"Alliantie is nalatig geweest"

Dat is de conclusie van een rapport van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het gaat dan om de verwijdering van asbest in de wijk Jeruzalem, en de manier waarop de Alliantie is omgegaan met klachten en zorgen van bewoners. Bewoners die zich de afgelopen jaren keihard hebben ingezet voor de leefbaarheid in hun wijk. En hebben volgehouden. De SP ging er langs om ze te feliciteren met wat toch wel een kleine overwinning mag heten.

Bewoners van Jeruzalem ontvangen bloemen en felicitaties van de SP Amersfoort.

"De mensen van de bewonerscommissie hebben gevochten voor hun huis en hun gezondheid. En zijn tegen Alliantie en gemeente ingegaan, keer op keer." aldus Bets Beltman. "Zo kun je zien, als je iets echt wil, en volhoud, dan kun je bergen verzetten.". Op de vraag of het boek nu gesloten is antwoord ze: "Nee. de strijd is nog niet voorbij. Daarvoor is er nog teveel mis. We blijven vinger aan de pols houden".

U bent hier