h

SPot: Samenwerking op links

22 januari 2012

SPot: Samenwerking op links

Zondagmiddag 5 februari a.s. is het SP Tweede Kamerlid Jasper van Dijk te gast in SPot, het politieke café van de SP Amersfoort. Het onderwerp van deze middag is "Samenwerking op links". Jasper zal over dit onderwerp vertellen, waarna er ruimte is voor vragen en discussie.

De rode draad van deze middag: de mogelijkheden en kansen om een links front te gaan vormen tegen het huidige rechtse kabinet. De PvdA, SP en GroenLinks hebben een alternatief plan gemaakt waarmee zij samen willen optrekken. Een plan om mensen aan het werk te houden, jongeren te scholen en ouderen een goede oude dag te bieden. Een alternatief met solidaire bezuinigingen, slimme investeringen en hervormingen. Werk, deeltijd WW, investering in nieuwe energie, infrastructuur en bouw, energiezuinige woningbouw en studiekosten zijn de belangrijkste items.

Jasper van Dijk

Jasper van Dijk is afgestudeerd politicoloog. Hij is medewerker geweest van de SP Tweede Kamerfractie en voor de SP fractie in het Europese Parlement. In maart 2006 werd hij gemeenteraadslid in de gemeente Amsterdam, maar later dat jaar stapt hij over naar Den Haag, na ook gekozen te zijn als Tweede Kamerlid voor de SP tijdens vervroegde verkiezingen. Hij is woordvoerder hoger onderwijs en defensie.

SPot is gratis toegankelijk voor zowel SP leden als niet-leden, en wordt gehouden in De Instee, Zuidsingel 45a (Theaterzaal) in Amersfoort. Inloop met koffie en thee vanaf 14.30 uur, de aanvang van het programma is om 15.00 uur.

Meer informatie:

Samen de crisis te lijf http://bit.ly/AF3GMt

Het complete plan: http://bit.ly/AaeQGj

U bent hier