h

Buurten in Kruiskamp

12 februari 2012

Buurten in Kruiskamp

Buurten in de buurt in Kruiskamp

Afgelopen zaterdag is de SP Amersfoort gaan buurten in de wijk Kruiskamp. Ondanks de kou was het animo onder de leden om mee te gaan groot. We zijn dan ook met meerdere groepjes verschillende delen van de wijk in getrokken. Ook onze kraam op het Neptunusplein werd goed bezocht. De gesprekken waren leuk, en de warme tomatensoep vond gretig aftrek.

Buurten in Kruiskamp met de SP-kraam

Een aantal leden liep voor het eerst mee, en we waren blij om te horen dat het ze goed bevallen is. We hopen ze dan ook vaker terug te zien bij het buurten, en we willen hierbij ook andere leden oproepen om eens een keertje mee te gaan.

Zoals vrijwel altijd het geval is werden we ook in deze wijk goed ontvangen door de bewoners, en we werden zelfs regelmatig binnen uitgenodigd zodat we even konden opwarmen. Keer op keer blijkt dat mensen het waarderen als er iemand bij ze langs komt om eens naar ze te komen luisteren. We hebben dan ook de nodige
informatie verzameld over de wijk Kruiskamp en de problemen die er spelen.

Buurten in Kruiskamp

Als u ons gemist heeft in de Kruiskamp op zaterdag, dan kunt u natuurlijk nog steeds met uw opmerkingen of vragen bij onsterecht. Kijk hiervoor links onder "contact" om te zien hoe u met ons in contact kunt komen.

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier