h

Politiek cafe SP over de bezuinigingen

1 mei 2012

Politiek cafe SP over de bezuinigingen

SPot, het maandelijkse politiek cafe van de SP Amersfoort

Op zondagmiddag 6 mei gaan raadsleden van de GroenLinks, PvdA en SP met elkaar in debat over de lokale bezuinigingen binnen Amersfoort tijdens SPot, het politieke café van de SP Amersfoort.

Alle aandacht lijkt op dit moment te zijn gericht op de landelijke politiek, maar ook op lokaal niveau vinden er veel veranderingen plaats dit jaar. Veel mensen krijgen te maken met de bezuinigingen die worden uitgevoerd door de gemeente Amersfoort.

Hiske Land (GroenLinks), Grace Tanamal (PvdA) en Bets Beltman (SP) zullen hierover met elkaar het debat aangaan over uiteenlopende onderwerpen zoals de jeugdgezondheidszorg, het afschaffen van sociale participatie en de langdurigheidstoeslag, de gezinsbijstand, maar ook over misbruik van sociale voorzieningen. En natuurlijk wordt de vraag gesteld of de inwoners van Amersfoort het eens zijn met het besteden van hun geld aan prestigeprojecten als het Eemhuis, of dat zij dat liever uitgeven aan goede voorzieningen voor iedereen.

Toegang is gratis, voor zowel leden als niet-leden van de SP.

Het debat begint om 15:00 (inloop met koffie & thee vanaf 14:30) en eindigt rond 17:00. Het adres is de Instee, Zuidsingel 45-A te Amersfoort. Na afloop is er de gelegenheid om nog na te praten met een drankje.

U bent hier