h

SP Amersfoort trapt campagne af met opening afdelingspand

15 juli 2012

SP Amersfoort trapt campagne af met opening afdelingspand

Op donderdag 12 juli, exact twee maanden voor de verkiezingen, heeft de SP Amersfoort haar eigen tijdelijke afdelingspand officieel geopend aan de Cartesiusstraat 2-4 in het Leusderkwartier. Deze opening is tevens de aftrap van onze campagne in Amersfoort.

Een grote groep actieve SP-ers was komen opdagen bij de opening, die werd gevierd met het ophangen van de SP-vlag aan de gevel na een korte toespraak van Bets Beltman, voorzitter van de SP Amersfoort.

Het is een langgekoesterde wens van de SP Amersfoort om vanuit een eigen pand onze activiteiten te kunnen aansturen, maar ook om mensen welkom te heten die onze hulp nodig hebben of die meer informatie willen hebben over de SP.

Toespraak Bets Beltman bij opening partijpand SP Amersfoort

Een oplettende SP-er heeft ons op dit pand gewezen, dat helaas na november gesloopt zal worden. Hierdoor kunnen we het slechts tijdelijk betrekken, maar we zien dit als een mooie kans om alvast wat ervaring op te doen met een eigen pand. Zeker in deze drukke tijd van campagne voeren verwachten we er veel gebruik van te gaan maken.

De komende tijd zullen dus alle vergaderingen van het bestuur, de kerngroep, ROOD en het campagne-team hier plaatsvinden. Ook de distributie van Tribunes, jaarkranten en verkiezingsmateriaal vindt plaats vanuit dit pand. En natuurlijk gaan wij hier op 12 september een verkiezingsavond organiseren!

De openingstijden van ons afdelingspand zijn binnenkort terug te vinden op onze website. Tot die tijd kunt u ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

U bent hier