h

Campagne gaat door tot de laatste uurtjes

11 september 2012

Campagne gaat door tot de laatste uurtjes

Verkiezingsmarkt op de Varkensmarkt

Het is nu bijna 12 september, verkiezingsdag, maar dat betekent nog niet dat het tijd is om achterover te leunen. Zo is er vanochtend door diverse SP'ers weer druk geflyerd op het station, en zijn er weer heel wat SP sponzen uitgedeeld.

Vanmiddag hebben we Solidair kranten uitgedeeld bij Polynorm te Bunschoten en ook zijn er vandaag nog heel wat folders verspreid in de wijken. Zelfs vanavond gaan wij nog door met folderen, de campagne loopt door tot in de laatste uurtjes!

Campagne borden ophangen

Ook de afgelopen week is de SP goed zichtbaar geweest. We zijn in diverse winkelcentra wezen flyeren. Op zaterdag stonden we samen met de andere partijen op verkiezingsmarkten in Amersfoort en Leusden.

Verder zijn er inmiddels in het centrum van Amersfoort overal SP borden verschenen, en misschien heeft u ook de stoepkrijt logo's die ROOD heeft aangebracht al gezien, die overigens vanzelf wegspoelen na een paar buitjes.

Verkiezingsmarkt op de Varkensmarkt

Extra aandacht verdienen al onze folderaars in de wijken. Afgelopen maanden hebben zij tienduizenden Amersfoort SPeciaal jaarkranten weggezet, gevolgd door nog eens anderhalf keer zoveel verkiezingsfolders.

Daarnaast zijn er ook nog duizenden Ouderen NU kranten, ZO kranten, laatste dag folders en extra flyers weggezet, een topprestatie waarvoor zij wel een applaus verdienen. Jullie maken deze campagne!

Plakken van SP posters

Wilt u er nu volgende keer ook bij zijn? Word dan lid van de SP. Ook buiten verkiezingstijd is er genoeg te doen voor onze actieve leden, en wat is er nou mooier dan een bijdrage leveren aan een sociaal Nederland?

Maar eerst vragen wij u om morgen naar de stembus te gaan. Wordt het kiezen of gokken? De keus is aan u!

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier