h

Zelfs de regen houdt ons niet tegen op het Euterpeplein

3 september 2012

Zelfs de regen houdt ons niet tegen op het Euterpeplein

SP kraam op het Euterpeplein

Ook het Euterpeplein moest er aan geloven, op zaterdag 25 augustus verscheen hier de SP kraam in het straatbeeld en verspreidde een groep SP'ers zich over het plein om gesprekken met het winkelende publiek aan te knopen en flyers uit te delen.

SP kraam op het Euterpeplein

Alhoewel het halverwege de middag even enorm hard begon te regenen hield dit ons natuurlijk niet tegen, een beetje SP'er laat zich niet wegjagen door een paar druppels water. De lokale PvdA'ers die even bij ons kwamen buurten om te kijken hoe de meest actieve partij van Nederland dingen aanpakt hielden het echter al snel weer voor gezien.

SP kraam op het Euterpeplein

We hebben weer veel interessante gesprekken gevoerd met de mensen. Zo weten bijvoorbeeld ook mensen uit het MKB tegenwoordig de SP te vinden. De SP vindt het belangrijk dat er meer oog komt voor de belangen van kleine bedrijven, want het kleinbedrijf is een belangrijke kracht binnen onze economie. Kleine ondernemers verdienen onze steun!

SP kraam op het Euterpeplein

Ook vandaag waren er weer diverse nieuwe SP leden actief bij onze kraam. De SP groeit, het aantal actieve leden groeit, en de steun voor de SP vanuit de samenleving groeit. Op straat merken we dit als geen ander, de sfeer is duidelijk anders dan een aantal jaar geleden toen we nog vooral een oppositiepartij waren. Maar de SP is nu klaar om te regeren, en deze kans op verandering mogen wij, maar ook zeker de mensen die straks op ons kunnen stemmen op 12 september, zeker niet laten liggen!

SP kraam op het Euterpeplein

En wij beloven hierbij alvast dat u ons ook als wij mee gaan regeren u ons nog steeds regelmatig op straat aan zult treffen om ons beleid aan u uit te leggen en aan u te vragen hoe het beter kan. Want met u praten en naar u luisteren doe je altijd als partij, niet alleen in campagne-tijd!

SP kraam op het Euterpeplein

U bent hier