h

Even voorstellen: Sergey van Daalen (4)

11 maart 2014

Even voorstellen: Sergey van Daalen (4)

Sergey van Daalen, de nummer 4 op onze kandidatenlijst, stelt zich voor: "Ik ben Sergey van Daalen en ben werkzaam bij de educatieve uitgeverij ThiemeMeulenhoff in Amersfoort."

Lang voelde ik onvrede over hoe de wereld volgens mij werkt. Geld, carrière, macht, sociaal onrecht en het recht van de sterkste, dat wat ik ben gaan kennen als Neokapitalisme.

In het ageren tegen deze denkwijze was ik goed, maar besloot op een gegeven moment om lid te worden van de partij die recht tegenover die denkwijze staat. Na mijn verhuizing naar De Bilt heb ik de daad bij het woord gevoegd en ben actief geworden, o.a. als commissielid van de fractie van de Biltse SP. En nu dus kandidaat voor de gemeenteraad van Amersfoort.

Er zijn enkele punten waar ik me vooral voor zou willen inzetten.

  • Voor het vele jonge kunstzinnige talent in onze stad. Door bezuinigingen hebben deze jongeren te weinig plek om hun talent te ontwikkelen.
  • De grote problemen met betaalbare studentenhuisvesting. Studentenkamers zijn nauwelijks nog te betalen.
  • Gevaarlijke verkeerssituaties. Elke morgen rijd ik door een straat waar een basisschool is gevestigd. Ouders met kinderen op de fiets, lopend over straat en in de auto. Jongeren die 3-breed over diezelfde straat fietsen en fout geparkeerde auto's. Een gevaarlijke verkeerssituatie voor iedereen, daar moeten wij aandacht voor hebben.

In mijn vrije tijd vind ik het af en toe heerlijk om even lekker op de bank te hangen, maar zodra het weer het toelaat ga ik heerlijk fietsen in de omgeving van Amersfoort. Twee plekken vind ik geweldig: Zandfoort aan de Eem en het Bos Birkenhoven met de nabij liggende duinen.
 

Reactie toevoegen

U bent hier