h

Afbraaktour van Rijn doet Amersfoort aan, protesteer mee!

28 september 2014

Afbraaktour van Rijn doet Amersfoort aan, protesteer mee!

Staatssecretaris van Rijn zet de beuk in de zorg. Zijn nieuwe plannen voor volgend jaar slopen de zorg voor heel veel mensen. Ouderen, de jeugdzorg, de thuiszorg en al die duizenden mensen die in de zorg werken worden hier de dupe van. Komende dinsdag komt hij naar Amersfoort om te praten met wethouders over dit afbraakbeleid.

Om van Rijn te laten zien dat door zijn beleid vele mensen niet de zorg zullen krijgen die ze nodig hebben, organiseert de SP Amersfoort een tegengeluid.

Aanstaande dinsdag 30 september vanaf 17.30 uur is de staatssecretaris in het Leerhotel het Klooster aan de Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort om zijn plannen te bespreken. Wij willen iedereen vragen er deze dinsdag bij te zijn, en mee te protesteren tegen de plannen. Sta op voor goede zorg!

Reactie toevoegen

U bent hier