h

Kom 25 januari naar de Amersfoortse campagneavond!

20 januari 2017

Kom 25 januari naar de Amersfoortse campagneavond!

Kom naar de campagneavond op 25 januari! De Amersfoortse kandidaten Ad Meijer en Maarten Hijink vertellen over onze inzet. Samen kijken we vooruit hoe we in Amersfoort zoveel mogelijk mensen gaan overtuigen dat de SP nodig is om te zorgen voor een andere koers voor Nederland. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en discussie. Kom dus op 25 januari naar De Moed, Snouckaertlaan 70. De avond start om 20.00 uur. De zaal is om 19.30 open.

Het worden belangrijke verkiezingen. Op 15 maart heeft iedereen de kans om te kiezen voor verandering. Want de afgelopen jaren hebben we gezien wat er gebeurt als ons land wordt bestuurd door een elite die vooral goed voor zichzelf zorgt. Dan gaan de banken vrijuit terwijl het eigen risico explodeert. Dan krijgen de multinationals belastingcadeautjes terwijl wij onze huren met bijna 30% zagen stijgen. Dan krijgt de rijkste 20% tijdens de crisis meer te besteden en mag de rest op een houtje bijten.

De SP Amersfoort staat klaar om samen te knokken. Te knokken voor zorg voor iedereen door een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. Om ervoor te zorgen dat iedereen rond kan komen door hogere lonen en lagere huren. Om te strijden voor een fatsoenlijke oude dag voor de mensen die ons land hebben opgebouwd. Doe ook mee en kom naar de campagneavond op 25 januari!

Reactie toevoegen

U bent hier