h

20 mei: Avond over woede, hoop en de verkiezingen

16 mei 2019

20 mei: Avond over woede, hoop en de verkiezingen

Foto: SP

Op 20 mei organiseert de SP Amersfoort een bijeenkomst over de Europese verkiezingen met Tiny Kox, voorzitter van de SP-fractie in de Eerste Kamer. Volgens de SP is de Europese Unie volledig ontspoort. Ooit was zij een nuchter samenwerkingsverband van landen. Nu droomt de Europese elite van een Europese superstaat.

Maar we laten Brussel toch niet zomaar de baas zijn? Wij kunnen toch opstaan tegen de Europese elite die maar doordendert op een doodlopende weg? Er is toch een alternatief voor een Europa dat mensen tegen elkaar uitspeelt? We kunnen toch samenwerken zonder dat we een provincie in het rijk van de Brusselse bureaucraten zijn? 

Hoe we dat kunnen doen? Daar gaat Tiny Kox op 20 mei graag met Amersfoorters over in gesprek. Kox is voorzitter van de SP-fractie in de Eerste Kamer. Daarnaast is hij sinds 2007 voorzitter van de linkse fractie in de Raad van Europa. De avond start om 20.00 uur in De Moed en is voor iedereen gratis en toegankelijk.

  • Wat: Verkiezingsavond met Tiny Kox
  • Wanneer: 20 mei, 20.00 uur
  • Waar: De Moed, Snouckaertlaan 70
  • Voor wie: Voor iedereen, dus ook voor niet-leden.

U bent hier