h

Judith van Zon nieuw SP-Raadslid

14 september 2020

Judith van Zon nieuw SP-Raadslid

Judith van Zon is het nieuwe Gemeenteraadslid namens de SP Amersfoort. Tijdens de Raadsvergadering van dinsdag 15 september wordt zij geïnstalleerd. Van Zon werkt in het onderwijs en woont in het Soesterkwartier.

Van Zon: ‘Het is een eer om als volksvertegenwoordiger aan de slag te gaan. Samen met Amersfoorters ga ik aan de slag voor een sociaal en eerlijk Amersfoort.’

Van Zon zal samen met Marc Smits de fractie vormen. Rob Mollink blijft actief als buitengewoon Raadslid. SP-afdelingsvoorzitter Ad Meijer:‘Ik ben blij dat Judith de fractie komt versterken. We hebben nu een sterke fractie die alles op alles zal zetten om op te komen voor een fatsoenlijk en betaalbaar huis, goede zorg en een eerlijk inkomen voor alle Amersfoorters.’

U bent hier