h

petitie-bosbad

19 augustus 2021

petitie-bosbad

Foto: Mark Veenbrink / Mark Veenbrink

Klik hier om naar de petitie te gaan
Veel mensen hebben warme herinneringen aan het Bosbad. Het is een belangrijke plek voor de inwoners van Amersfoort en met name het Soesterkwartier. En dat moet zo blijven, vindt de SP. Het bad is alleen wel toe aan een flinke opknapbeurt.

Een van de plannen om het bad beter te maken komt van de Vrienden van het Bosbad. Die willen het bad verwarmen. Zo blijft het bad even groot als het nu is, kan het Bosbad het hele jaar open en heeft iedereen er langer plezier van.

Wil jij dat ook? Steun dan deze actie door de petitie te tekenen. Wij zullen alle steunbetuigingen verzamelen en deze samen met de Vrienden van het Bosbad in september overhandigen aan de gemeenteraad, als die daar een besluit over gaat nemen.

Voor meer informatie over de plannen van de gemeente en het voorstel van de Vrienden van het Bosbad kun je terecht op de website van de Vrienden van het Bosbad.

Heb je vragen over de actie of wil je meehelpen aan de actie, stuur dan een mail naar SP Amersfoort of neem contact op met Oane Sikkema (0653845926).

U bent hier