h

Sociaal Lokaal: kom naar de SP Amersfoort!

15 april 2024

Sociaal Lokaal: kom naar de SP Amersfoort!

Foto: SP

Vanaf april organiseert SP Amersfoort iedere laatste donderdag van de maand ‘Sociaal Lokaal’ in café de Rooie Cent. Een laagdrempelige inloopavond die soms een thema heeft, soms een speciale gast of activiteit, maar bovenal u als bewoner van Amersfoort de gelegenheid geeft een gesprek aan te gaan over wat u in uw directe omgeving bezighoudt. Of om zomaar een praatje te komen maken.

Aanstaande laatste donderdag van de maand 25 april nodigen wij u uit aanwezig te zijn bij de eerste avond van Sociaal Lokaal. Aangezien het de eerste keer is, trappen we af met een leuke kennismakingsavond met de leden van de gemeenteraadsfractie.

Natuurlijk willen we u dan ook onze kijk op een socialer gemeentebeleid laten zien, maar alleen samen met u kunnen we ook anderen zich bewust laten worden van het onrecht en ongelijkheid dat we allemaal om ons heen zien. en natuurlijk ook, samen stilstaan bij de mooie dingen van Amersfoort, want als iets heel goed werkt in uw wijk, dan horen we dat ook graag!

Foto: SP
Vaak krijgen we op de vraag wat mensen verwachten van de politiek te horen : ‘Ach wat maakt het uit, ze luisteren toch niet naar mij’. De SP luistert wel, kom het maar vertellen. We luisteren en als we kunnen, dan helpen we. De SP in Amersfoort doet er alles aan om uw stem te laten horen.

Wilt u wel eens weten hoe de politiek en de fractie werkt en wie de fractieleden zijn? Kom dan om 19:30 uur naar ons Sociaal Lokaal op donderdag 25 April in café de Rooie Cent, Hooglandseweg-Zuid 34A in Amersfoort. Het programma eindigt uiterlijk half tien, daarna is er nog ruimte zat om na te kletsen.

Graag aanmelden via e-mail amersfoort@sp.nl want de  ruimte is beperkt.
Gezellig aanwaaien kan ook maar vol is vol!

Reactie toevoegen

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier