h

Heeft u wat te vertellen?

24 mei 2024

Heeft u wat te vertellen?

Foto: SP

Wellicht heeft u als medebewoner van Amersfoort ook een mening over de leefbaarheid van uw wijk. Of heeft u samen met uw buren een conflict met uw verhuurder? Wat vindt u van het gemeentebeleid? Of heeft u gewoon een goed idee voor uw wijk? SP Amersfoort roept u op om voor deze nieuwsbrief een stukje te schrijven. Geef uw mening!

Stuur uw korte stukje (maximaal 200 woorden) en bij voorkeur met een eigen foto naar amersfoort@sp.nl o.v.v. ‘Roeptoeter / Ik heb wat te vertellen’ . Als u een goed verhaal heeft wordt het geplaatst op onze website, social media en in de nieuwsbrief!

SP Amersfoort behoudt zich (uiteraard) wel het recht voor uw stukje om een of meerdere redenen wel of niet te plaatsen. Niet alles zal qua inhoud geschikt zijn voor publicatie. In het geval dat de tekst enigszins wordt aangepast, nemen we contact met uw op om dit goed af te stemmen.

Reactie toevoegen

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier