h

SP Amersfoort organiseert ‘Sociaal Lokaal #02!

8 mei 2024

SP Amersfoort organiseert ‘Sociaal Lokaal #02!

Foto: SP

SP Amersfoort organiseert iedere laatste donderdag van de maand ‘Sociaal Lokaal’ in café de Rooie Cent. Aanstaande 30 mei nodigt SP Amersfoort u uit aanwezig te zijn bij de tweede avond van Sociaal Lokaal. De rode draad van de avond is deze keer 'Wat doet Europa voor mij?'

Een laagdrempelige inloopavond die soms een thema heeft, dan weer een speciale gast of activiteit, maar bovenal u als bewoner van Amersfoort (en omstreken) de gelegenheid geeft een gesprek aan te gaan over wat u in uw directe omgeving bezighoudt. Of om zomaar een praatje te komen maken.

Met het oog op de aankomende Europese verkiezingen zijn er meerdere onderwerpen te verzinnen die ook zijn weerslag hebben op de directe leefomgeving van bewoners van Amersfoort. Te denken valt aan onderwerpen zoals veiligheid, cybercriminaliteit, de grenzen van Europa of opkomen tegen de macht van multinationals.

Samen met u
Alleen samen met u kunnen we ook anderen zich bewust laten worden van het onrecht en ongelijkheid dat we allemaal om ons heen zien. Èn, natuurlijk ook, samen stilstaan bij de mooie dingen van Amersfoort, want als iets heel goed werkt in uw wijk, dan horen we dat ook graag!

Kom tussen 19:30 en 22:30 uur naar Sociaal Lokaal op donderdag 30 mei in café de Rooie Cent, Hooglandseweg-Zuid 34A in Amersfoort.

Aanmelden kan maar hoeft niet
Graag aanmelden via e-mail amersfoort@sp.nl i.v.m de beperkte ruimte. Gezellig aanwaaien kan ook maar vol is vol.

Reactie toevoegen

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier