h

afscheid van tribune bezorgers / Tribune juni 2024

14 juni 2024

afscheid van tribune bezorgers / Tribune juni 2024

Foto: SP

Helaas heeft onze Tribune coördinator Machteld aangegeven dat zij op korte termijn zal stoppen met het verzorgen van de bezorging van de Tribune. Ook hebben meerdere bezorgers gemeld te gaan stoppen. Aangezien het op korte termijn ondoenlijk is voor SP Amersfoort om nieuwe bezorgers te werven is besloten ons ledenblad per post te versturen. Aangezien dit voor SP Amersfoort hoge bezorgkosten met zich mee brengt zal op termijn de Tribune enkel digitaal ter beschikking worden gesteld. Lees hier de Tribune van juni 2024.

U kunt uiteraard als lid ten alle tijde een gedrukt exemplaar ophalen bij de Moed, het hoofdkantoor van de SP aan de Snoukertlaan 70 in Amersfoort. Wat betreft het ‘SP Amersfoort nieuws’ (de inleg bij de Tribune) willen we deze digitale nieuwsbrief uitbreiden en meer consistent gaan aanbieden. Iedere maand zult u deze nieuwsbrief kunnen ontvangen. Alle nieuwtjes en meer kunt u ook hier op de website van SP Amersfoort vinden.

Reactie toevoegen

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier