h

"In Leusden is alles oké......."

22 oktober 2008

"In Leusden is alles oké......."

Leusden - De werkgroep SP Leusden heeft zich zaterdag 18 oktober aan Leusden gepresenteerd door middel van een infokraam op de Hamershof.

Het doel was om in gesprek te raken met de Leusdenaar en daarom had de SP gekozen voor de prikkelende slagzin: “In Leusden is alles oké” Het was de eerste keer na de verkiezingen dat de werkgroep naar buiten trad en zichtbaar werd voor de Leusdenaren.

Tijdens deze middag zijn vele gratis SP ZO-kranten aan de mensen uitgedeeld. Bij het aanbieden waren de reacties òf positief òf duidelijk in de vorm “nee dank U”. Met andere woorden vele mensen kennen inmiddels de SP en weten waar zij voor staat.
Van de speciale ouderen folder werden opvallend veel exemplaren meegenomen.

Met diverse voorbijgangers werd een kort gesprekje gevoerd. De onderwerpen waren uiteenlopend van aard: ontevredenheid over de Thuiszorg, opmerkingen over het verhinderen van een vestiging van een bio-winkel in de Hamershof door de C 1000, het weggooien van vele peuken in de Hamershof. Dit laatste blijkt niet eenvoudig op te lossen door asbakken te plaatsen.

Ook de landelijke politiek kwam ter sprake en opvallend was dat veel mensen nadenken over een andere politiek en niet echt enthousiast zijn over dit kabinet. Diverse voorbijgangers reageerden met de opmerking “goed dat jullie er zijn”. Opvallend was dat bij alle leeftijdsgroepen belangstelling bestaat voor de standpunten van de SP.

De werkgroep SP Leusden was tevreden over haar deze stap naar “buiten” en wil deze manier van praten met de inwoners van Leusden voortzetten.

U bent hier