h

Leusden

Inmiddels heeft Leusden haar eigen SP afdeling. Het nieuws in dit dossier stamt nog uit de tijd dat er in Leusden een werkgroep actief was.

2 december 2013

SP Leusden in Utrecht voor koopkracht en echte banen

Samen met ongeveer 10.000 mensen uit de bouw, zorg, schoonmaak, sociale werkvoorziening, politie, gevangeniswezen en metaal was de SP Leusden aanwezig op de FNV manifestatie van 30 november in Utrecht. De manifestatie, waarop de campagne Koopkracht en echte banen is afgetrapt, werd daarmee een groot succes. In de ochtend namen we deel aan enkele van de 26 bijeenkomsten over koopkracht en echte banen.

Lees verder
2 december 2013

SP Leusden in actie: de kraam op de Hamershof

Zaterdag 23 november stond de SP Leusden weer met de kraam op de Hamershof. Via de kraam hebben we de Leusdenaren opgeroepen deel te nemen aan de FNV manifestatie voor koopkracht en echte banen... van 30 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees verder
5 november 2013

SP teleurgesteld: geen rechtstreeks busvervoer naar ziekenhuis

De SP Leusden is zeer teleurgesteld over de houding van gemeente Leusden en de Provincie Utrecht. Gedeputeerde Remco van Lunteren is duidelijk in zijn brief aan Provinciale Staten. Er komt geen rechtstreekse proefbus naar het nieuwe ziekenhuis Meander.

Lees verder
11 september 2013

Busvervoer naar nieuwe ziekenhuis voor alle inwoners van Leusden!

Busactie voor Leusden in Provinciale Staten Utrecht

Maandag 9 september 2013 heeft de SP Leusden aan verantwoordelijk gedeputeerde Remco van Lunteren de uitkomsten van een enquête over het openbaar vervoer in Leusden overhandigd. Dit heeft plaatsgevonden tijdens een bijeenkomst van de Statencommissie Milieu, Mobiliteit en Economie in het Provinciehuis.

Lees verder
2 september 2013

90% Achtervelders wil rechtstreekse busverbinding met ziekenhuis

Achtervelders willen een bus!

De SP Leusden ging in Achterveld langs de deuren om van de dorpsgenoten te vernemen hoe zij het openbaar vervoer vanuit hun dorp ervaren. Uit het onderzoek blijkt dat 90 % van de ondervraagden het noodzakelijk vindt dat er een rechtstreekse verbinding komt met het nieuwe ziekenhuis.

Lees verder
2 september 2013

Het probleem schoolzwemmen In Leusden

Help het schoolzwemmen verzuipt!

Dat ieder kind van de basisschool komt met een zwemdiploma lijkt een logische zaak. In Leusden hebben zelfs 2300 mensen een handtekening geplaatst onder een dringend verzoek aan de gemeente Leusden om het schoolzwemmen opnieuw op de politieke agenda te plaatsen en om deze bezuiniging in te trekken.

Lees verder
10 april 2013

Activiteiten van de werkgroep Leusden

Bijeenkomst werkgroep Leusden

De voorbereidingen voor het politieke café van 26 april a.s. zijn in volle gang. Alle leden van SP-Leusden worden de komende twee dagen persoonlijk uitgenodigd voor de inspirerende avond met Sadet Karabulut.

Lees verder
5 maart 2013

Sadet Karabulut bij politiek Café Werkgroep Leusden

Sadet Karabulut

Op vrijdag 26 april 2013 komt SP Kamerlid Sadet Karabulut naar Leusden om te spreken op het Politiek Café in De Tuin bij het winkelcentrum de Hamershof. Sadet is sinds 2006 Tweede Kamerlid van de SP. Zij is de woordvoerder sociale zaken, wonen, wijken en integratie.

Lees verder
18 januari 2013

Ingezonden brief over schoolzwemmen in Leusden

Help het schoolzwemmen verzuipt!

Ondanks vele handtekeningen vanuit de Leusdense bevolking lijkt de Leusdense Raad nog steeds van mening te zijn dat zwemlessen voor kinderen een verantwoordelijkheid van de ouders is. Als reactie daarop heeft de SP werkgroep Leusden de volgende brief naar de Leusder Krant gezonden.

Lees verder
10 januari 2013

Opschudding in het gemeentehuis

Actie van de SP levert bijna 2300 handtekeningen op!

Lees verder

Pagina's

U bent hier