h

Sadet Karabulut bij politiek Café Werkgroep Leusden

5 maart 2013

Sadet Karabulut bij politiek Café Werkgroep Leusden

Sadet Karabulut

Op vrijdag 26 april 2013 komt SP Kamerlid Sadet Karabulut naar Leusden om te spreken op het Politiek Café in De Tuin bij het winkelcentrum de Hamershof. Sadet is sinds 2006 Tweede Kamerlid van de SP. Zij is de woordvoerder sociale zaken, wonen, wijken en integratie.

Sadet zal vooral spreken over de ontstane tweedeling in ons land, de schande van de toenemende armoede, de werkgelegenheid, de zorg en de situatie op de woningmarkt. Ze zal aangeven dat er alternatieven zijn voor het huidige afbraakbeleid.

Ook in Leusden is er een voedselbank, wordt de thuiszorg nog verder afgebroken, staan huurwoningen leeg op kopers te wachten, neemt de werkloosheid toe, worden voorzieningen en het schoolzwemmen wegbezuinigd en komen mensen uit de sociale werkvoorziening thuis te zitten.

Hoe stoppen we de afbraak van zorg, bouw en economie? Terwijl bijna alle economen het over eens zijn dat er investeringen moeten worden gedaan, bezuinigt het kabinet Rutte-Asscher Nederland steeds verder de grond in. Niet zo vreemd dat wij het veel slechter doen dan onze buurlanden!

Sadet Karabulut zal het geluid van de SP laten horen en aangeven hoe we wel met een sociaal beleid uit deze crisis kunnen komen. Iedereen kan uiteraard ook vragen stellen en in discussie gaan met Sadet.

De avond begint om 19.30 en De Tuin, adres Smidse 1b te Leusden

U bent hier