h

Sergey van Daalen stopt als gemeenteraadslid

13 mei 2016

Sergey van Daalen stopt als gemeenteraadslid

SP'er Sergey van Daalen stopt per 24 mei als gemeenteraadslid. Van Daalen: ‘Ik vind het ontzettend jammer. Volksvertegenwoordiger mogen zijn is een grote eer en verantwoordelijkheid. De afgelopen periode is mijn privéleven echter behoorlijk veranderd. De combinatie met het raadslidmaatschap werd daardoor steeds lastiger. Daarom heb ik besloten om een stapje terug te doen.’

Van Daalen wordt opgevolgd door Marc Smits. De 25-jarige Smits  was eerder actief binnen ROOD, jong in de SP en is op dit moment afdelingsvoorzitter van de SP Amersfoort. SP-fractievoorzitter Ad Meijer: ‘We vinden het heel jammer dat Sergey stopt als Raadslid, maar gelukkig blijft hij actief als buitengewoon raadslid en in de afdeling. Met Marc hebben we een volwaardig opvolger in huis. We gaan dus op volle kracht door met onze strijd voor een sociaal Amersfoort.’

Reactie toevoegen

U bent hier