h

Nieuws uit 2024

14 juli 2024

SP Amersfoort organiseert Sociaal Lokaal #04

Foto: SP

SP Amersfoort nodigt u als bewoner van Amersfoort (of omstreken!) aanstaande 25 juli uit aanwezig te zijn bij alweer de vierde avond van Sociaal Lokaal. Lokatie: Café de Rooie Cent. Het thema van de avond valt deze keer samen met de start van het Pride-weekend. Een mooie gelegenheid om deze viering als centraal thema aan te merken.

Lees verder
14 juli 2024

Tribune juli 2024

Foto: SP

De Tribune van juli staat voor u klaar! Met o.a.:
Samen met haar redactie startte hoofdredacteur Hannah van Binsbergen een uitgesproken socialistisch tijdschrift in Nederland. Jacobin wil de discussie op links organiseren en voedt daarbij vol overtuiging de klassenstrijd. ‘Er is een wederopbouw nodig van het linkse levensgevoel.’ Lees hier de digitale Tribune.

Lees verder
14 juni 2024

SP AMERSFOORT ORGANISEERT SOCIAAL LOKAAL

Foto: SP

SP Amersfoort organiseert iedere laatste donderdag van de maand ‘Sociaal Lokaal’ in café de Rooie Cent. Aanstaande 27 juni nodigt SP Amersfoort u uit aanwezig te zijn bij de derde avond van Sociaal Lokaal. Een laagdrempelige inloopavond die soms een thema heeft, dan weer een speciale gast of activiteit, maar bovenal u als SP-lid en inwoner van Amersfoort (en omstreken) de gelegenheid geeft een gesprek aan te gaan over wat u in uw directe omgeving bezighoudt. Of om zomaar een praatje te komen maken. Gezellig!

Lees verder
14 juni 2024

afscheid van tribune bezorgers / Tribune juni 2024

Foto: SP

Helaas heeft onze Tribune coördinator Machteld aangegeven dat zij op korte termijn zal stoppen met het verzorgen van de bezorging van de Tribune. Ook hebben meerdere bezorgers gemeld te gaan stoppen. Aangezien het op korte termijn ondoenlijk is voor SP Amersfoort om nieuwe bezorgers te werven is besloten ons ledenblad per post te versturen. Aangezien dit voor SP Amersfoort hoge bezorgkosten met zich mee brengt zal op termijn de Tribune enkel digitaal ter beschikking worden gesteld. Lees hier de Tribune van juni 2024.

Lees verder
12 juni 2024

Wie is de Schimmelschurk van 2024?

Foto: SP

Meer dan een miljoen mensen kampen met ziekmakende schimmel in hun huizen. Doet jouw verhuurder weinig tot niks aan de schimmel in jouw woning? Nomineer dan jouw verhuurder voor de titel SchimmelSchurk 2024!

Lees verder
4 juni 2024

Een zorgbuurthuis. Goed idee voor Amersfoort?

Foto: SP

Komt er in Amersfoort een zorgbuurthuis? Landelijk gaan er steeds meer stemmen op dat een combinatie van buurt- en bejaardenhuis, dagbesteding en zorginstelling een goede oplossing kan bieden voor kwetsbare ouderen. Kwetsbare ouderen die vaak buiten de boot vallen omdat ze (nog) niet aanmerking komen voor zorg. Binnen de gemeenteraad van Amersfoort zijn een aantal partijen erg enthousiast op het plan van de SP. Zo enthousiast dat fractie van de PvdA samen met de SP willen onderzoeken wat de mogelijkheden voor Amersfoort zijn.

Lees verder

Pagina's

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier