h

Nieuws uit 2017

1 december 2017

SUCCES THUISZORG-ACTIES OOK IN AMERSFOORT VERZILVERD!

Foto: SP

Afgelopen dinsdag besloot de gemeenteraad om eindelijk een fatsoenlijk tarief te gaan betalen voor de huishoudelijke zorg.
Alle gemeenten moeten per 1 april 2018 aan thuiszorgorganisaties het in de cao geregelde loon vergoeden van de bij hen werkende thuiszorgmedewerkers.

Lees verder
1 november 2017

SP: bouwen aan een rechtvaardige stad

Amersfoort is namelijk een prachtige stad. Een stad vol met mensen die zich dag en nacht inzetten om onze stad mooier te maken. Een stad met een hart dus. Maar dan moeten we dat hart wel laten kloppen. Dat zei SP-leider Marc Smits dinsdagavond in tijdens de Algemene beschouwingen. 

Lees verder
20 juli 2017

Omnia-huurders en SP bieden aanmoedigingsprijs aan

Foto: SP

Huurders hebben een 'warme douche'-prijs gegeven aan hun woningbouwcorporatie Omnia. Hiermee willen ze laten zien dat ze tevreden zijn over het onderhoud dat Omnia heeft gepleegd de laatste tijd. Tegelijkertijd hebben ze duidelijk gemaakt dat er nog genoeg onderhoudsproblemen zijn die Omnia serieus zal moeten blijven nemen.

Lees verder
13 juli 2017

Marc Smits gekozen als lijsttrekker SP

Marc Smits is de lijsttrekker van de SP voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.  Dat hebben de Amersfoortse SP-leden op een ledenvergadering besloten. Smits: 'Mijn handen jeuken om samen met Amersfoorters te bouwen aan sociale verandering die zo hard nodig is. Samen bouwen we aan een stad waar je kunt rekenen op fatsoenlijke zorg, op een betaalbaar huis en een veilige en leefbare wijk. Een stad waar de inwoners niet worden geschoffeerd,  maar zeggenschap krijgen over hun buurt. Na de kaalslag van de afgelopen jaren is het tijd voor de inhaalslag.'

Lees verder
21 mei 2017

SP steekt ambulancepersoneel hart onder de riem

Foto: Bob van Ravensberg

De SP Amersfoort heeft zaterdag de ambulancemedewerkers een hart onder de riem gestoken. De toekomst van de ambulancezorg staat op het spel nu minister Schippers de deur op een kier wil zetten om van de ambulancezorg een markt te maken. SP-Kamerlid Lilian Marijnissen: 'Hierdoor kunnen straks ook buitenlandse partijen in Nederland de ambulancezorg gaan uitvoeren en wordt de functie van ambulanceverpleegkundige uitgehold. Dit mag niet gebeuren!'

Lees verder

Pagina's

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier