h

Nieuws uit 2023

3 mei 2023

SP Amersfoort kiest nieuw afdelingsbestuur en maakt zich op voor partijcongres

Foto: SP

Met de leden van de SP Amersfoort is op 26 april de ledenvergadering gehouden. Voorzitter Hugo Kruyt opende de vergadering en leidde de leden door de bestuursverkiezingen, de jaarverslagen en de discussie over het nieuwe beginselprogramma “Heel de mens”.

Lees verder
29 maart 2023

Zaterdag 1 april solidariteitstocht voor Iran dankzij motie SP

Foto: SP

De gemeenteraad heeft dankzij een SP-motie unaniem uitgesproken om zich solidair te tonen met de Iraanse bevolking en de protesten. In de motie werd opgeroepen om op passende wijze uiting te geven aan de steun voor vrouwen in Iran en alle andere mensen in de wereld die strijden voor vrijheid en gelijke rechten. Het gemeentebestuur van Amersfoort loopt daarom op zaterdag 1 april een solidariteitstocht voor mensenrechten. Aanleiding is de grootschalige schending van mensenrechten in Iran, die nog steeds over de hele wereld voor hevige emoties zorgt. 

Lees verder
2 januari 2023

SP-leider Lilian Marijnissen komt met Amber Kortzorg naar Amersfoort

Foto: SP

‘De winst van eerlijk delen’-tour komt naar Amersfoort! Op maandag 9 januari gaat Lilian Marijnissen in gesprek met Amber Kortzorg over haar recent verschenen boek "De winst van eerlijk delen."

Lees verder
Foto: SP
Foto: SP

U bent hier