h

Nieuws uit 2005

21 december 2005

Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2006

De Algemene Ledenvergadering van SP Amersfoort heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen die 7 maart plaatsvinden goedgekeurd.

Lees verder
20 december 2005

Verkiezingsprogramma gemeenteraadsverkiezingen 2006

Op 7 maart 2006 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De SP doet daaraan in Amersfoort mee aan de hand van het verkiezingsprogramma 'Amersfoort sociaal en solidair'. Het is nu via de links hieronder te downloaden.

Lees verder
15 december 2005

De SP staat op straat: marktdagen 2006

De Amersfoortse afdeling van de SP duikt ook in 2006 weer op allerlei plaatsen in de stad op met haar marktkraam om informatie te geven, te horen wat er leeft in Amersfoort en in discussie te gaan. In de agenda is precies te zien waar en wanneer u ons kunt vinden.

Lees verder
12 december 2005

ROOD Amersfoort leeft!

Aan alle SP-leden van 28 jaar en jonger. Groot nieuws! Na jaren geen aanspreekpunt te hebben in de lokale politiek en landelijke jongerenproblematiek, krijgt Amersfoort eindelijk weer een politieke organisatie speciaal voor jongeren.
lees verder...

Lees verder
8 december 2005

Toch geld voor Aquadroom

Na het politiek debacle over het Aquadroom gunden Jouw Amersfoort en de SP de Pvda een nieuwe kans en dienden een week later opnieuw een motie in waarin om 650.000 euro werd gevraagd om het Aquadroom open te houden. Na de stemming bleek een zeer ruime meerderheid daar voor te zijn. Zelfs GroenLinks en twee leden van het CDA gingen overstag. Een succes voor de actievoerende mensen bij het Sportfondsenbad, maar de politieke motieven van sommige partijen blijven soms ondoorgrondelijk.

Lees verder
26 november 2005

Politiek Café: ‘Degelijk bestuur of politiek opportunisme?’

In aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen hebben 7 Amersfoortse politieke partijen, de SAnya Wiersmaocialistische Partij, CDA, Groen Links, Christen Unie, PvdA, VVD en Jouw Amersfoort een serie Politieke Cafés opgezet. Dit met de bedoeling om de interesse voor de politiek bij een zo breed mogelijk publiek te stimuleren. Woensdag 7 december is het derde debat in Café Borra, aanvang 20.30 uur. Anya Wiersma(SP)foto, Hans van Daalen(CU) en Mirjam Barendregt(JA) debatteren dan met het publiek in het café over het thema: 'degelijk bestuur of politiek opportunisme?'

Lees verder

Pagina's

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier