h

Nieuws uit 2008

31 december 2008

SP vragen over fietsenrekken Julianaplein

Recentelijk hebben wij vernomen dat de eerste ondernemer in het nieuw opgeleverde complex “Weltevreden” aan het Julianaplein zijn intrek heeft genomen. Het betreft een supermarkt genaamd “de Natuurwinkel”.

Lees verder
24 december 2008

ROOD en SP wensen Amersfoort Gelukkig Nieuwjaar!

ROOD Amersfoort heeft afgelopen zaterdag, samen met de SP, de Amersfoorters Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar gewenst.

Lees verder
23 december 2008

Heeft het college zitten slapen of………..??

De SP heeft vragen gesteld aan het college over het niet informeren van de raad en het al dan niet integer handelen van de (leden van) het college inzake het onderzoek voorkeursrecht en grondverwerving voor Vathorst West. Zijn de volgende beelden juist? Heeft het college in 2006 zitten slapen of heeft zij de raad bewust willen passeren? Of voelde het college zich als geheel niet verantwoordelijk voor de problemen van een individuele wethouder.

Lees verder
17 december 2008

SP reactie op Smink-vragen

Gemeente studeert 7 jaar of manege autobedrijf kan worden
In Amersfoort is het mogelijk een gebouw, met bestemming manege, ruim 6 jaar lang illegaal te verhuren aan een autoleasebedrijf zonder dat de gemeente ingrijpt. Dat blijkt uit de antwoorden op schriftelijke vragen van de SP.

Lees verder
11 december 2008

SP vraagt om verbod Mosquito

Deze week start het vierde en laatste deel van de campagne 'De jeugd die deugt!'. Gert Boeve, wethouder Jeugd: 'De campagne heeft een positieve impuls gegeven aan de manier waarop volwassenen over jongeren denken.''

Lees verder
3 december 2008

SP Leusden wil betaalbare huisvesting jongeren

De SP werkgroep Leusden maakt zich zorgen over het tekort aan betaalbare jongerenhuisvesting in Leusden. De werkgroep heeft daarom een open brief geschreven naar B&W en de Gemeenteraad van Leusden.

Lees verder

Pagina's

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier